"Szeressem végre magamat"

Anera

Hármas sikert hozott Kakasy Dórának a tavalyi Versünnep Fesztivál, a színésznő elnyerte a fődíjat, valamint a Nemzeti Színház és a Bánffy György Kulturális Szalon különdíját is. Szalonunk különdíjaként a színésznő egy önálló esten mutatkozik be április 21-én, szerdán 19 órakor a Duna Palotában, ahol Szabó T. Anna versei hangzanak el, Kovács Adrián zenéjével.

Talán sokakat meglepett, hogy Kakasy Dóra kortárs verssel nyert 2015. évi Versünnep Fesztiválon. Aki már találkozott Szabó T. Anna költészetével megérti, miért az ő versét választotta a tavalyi fesztiválnyertes. Rólunk szólnak ezek a versek, a bennünket körülvevő világról, életről, halálról, férfiról, gyerekről, időről, mindez egy nő szemszögéből látva.  Hogyan fogadjam el magam, találjam meg a benső békét, hogyan szeressem magam?, ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keres és ad választ ez a nagyszerű verses-zenés összeállítás.

Kakasy Dóra őszinte, magával ragadó egyénisége, kisugárzása, világlátása és nem utolsó sorban tehetsége teszi emlékezetessé, a Szeressem végre magamat estet.

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Belépőjegyek 1500 Ft-os áron igényelhetők a szalon@banffyszalon.hu e-mail címen vagy a 20/4146644-es telefonszámon.

Kakasy Dórával korábban készített interjúnk itt olvasható. 

https://banffyszalon.blogstar.hu/./pages/banffyszalon/contents/blog/26617/pics/lead_800x600.jpg
kakasydóra,programajánló,versünnep
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?