Arany asszonyok a Duna Palotában

2018.01.06.
Anera
Megtalálta őt, a sors hozta elé, mondja Hűvösvölgyi Ildikó az Arany asszonyokról, amelyet január 16-án, kedden 19 órai kezdettel a Duna Palotában láthat a közönség. Az esten Arany János versei, balladái és az erre készült melodrámái hangzanak el a Kossuth-díjas színművész és Elek Szilvia zongoraművész előadásában.

Az éjszaka csodái

2017.12.13.
Anera
Az éjszaka csodái - „… tücsökdal szőttesén madárfütty kacskaringók…” - Összeállítás Weöres Sándor verseiből Hűvösvölgyi Ildikó előadásában a Duna Palotában.

Emlékeim versben, dalban - Hűvösvölgyi Ildikó estje

2016.04.21.
Anera
Egy kis időutazásra hívja Önöket Hűvösvölgyi Ildikó, Kossuth-díjas színésznő, lánya és színésztársai segítségével.
Versekkel, dalokkal idézi meg gyermekkorát, a konzervatóriumi és főiskolás éveket. Mesél a Madách Színházban eltöltött négy évtizedről, a legendás színészekről, tanárairól, növendékeiről, no meg arról, hogy a Turay Ida Színház tagjaként milyen nagyszerű szerepeket játszik most.

Közreműködik Kisfaludy Zsófia, Posta Victor és Erős Csaba, a Madách Színház zenei vezetője.

Szeleczky Zita, a Nemzet Kishúga

2015.12.10.
Anera
Szeleczky Zita Emlékest a születésének 100. évfordulója alkalmából 2015. december 12-én 15 órakor a Duna Palota Széchenyi termében.
Közreműködik: Hűvösvölgyi Ildikó, Topolcsányi Laura, Vásári Mónika színművészek.

Bensőséges „időutazásra” hívja közönségét Hűvösvölgyi Ildikó

2015.11.01.
Anera
Versben és dalban vall életéről a Kossuth-díjas színművész
Számtalan sikeres zenés és prózai szerep kötődik Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész nevéhez, azonban nem mindennapi élményben lehet részük mindazoknak, akik az „Emlékeim versben, dalban”című új estjét megtekintik november 5-én, csütörtökön este 19 órától a Duna Palotában. A művésznőt ez alkalomból az életútját, a négy évtizedes színészi pályafutását megidéző személyes hangvételű előadói estjéről kérdeztük.

Hűvösvölgyi Ildikó – Emlékeim versben, dalban

2015.10.18.
Anera
Jeles színművészeink sorozat következő előadása november 5-én, 19 órakor lesz a Duna Palotában.

Ezeket a cikkeket olvastad már?